50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Sana Juicer by Omega

Se og bestil vores e-bog med 50 juiceopskrifter (PDF) her

Ny slow juicer – Sana Juicer by Omega

Sana Juicer by Omega kan kave andet end juice.

Sana Juicer 707 by Omega til 3495 kr.

Sana Juicer by Omega Sana Juicer by Omega i rød Sana Juicer by Omega i metalfarve

Her er en rigtig spændende ny slow juicer fra Sana Juicer by Omega. Det der gør denne lækre slow juicer til noget helt specielt er, at der er lavet mange spændende forbedringer i forhold til de andre konkurrenter på slow juicer markedet.

Sana Juicer 606 by Omega til 3295 kr.

Sana Juicer by Omega Sana Juicer by Omega i rød Sana Juicer by Omega i metalfarve

Mange forbedringer i forhold til konkurrenterne

Sana Juicer by Omega tilbehør

Hvis vi skal nævne nogle af de rigtigt gode forbedringer, så er der f.eks. lavet et større hul til ingredienserne, på 45×40 mm, hvilket får fremstillingen af juicen til at gå hurtigere, da du kan komme flere ingredienser i af gangen.

Beholderen til pulpen er lavet i rustfrit stål, hvilket gør holdbarheden utrolig god. Desuden er alle de dele der er i berøring med ingredienserne BPA fri.

Bruger du bløde frugter, så medfølger der et ekstra filter med store huller i. Af de mere praktiske fordele, så er der plads til overskydende ledning i bunden af denne juicer.

Sana Juiceren kan fås i 3 forskellige farver, chrome, hvid og metalrød. Og oven i alt dette, så får du 10 års garanti på motor og 5 år på løsdele. Det er da til at forstå.

Dette er ikke bare en slow juicer

Sana Juicer by Omega tilbehør

Det der er ekstra spændende ved denne nye Juice maskine er, at den også kan andet end at lave god juice. Du kan eksempelvis bruge denne juicer til at lave dit eget nøddesmør, hakke krydderurter og hvidløg, samt lave babymos og sojamælk eller lave frisk pasta med det medfølgende tyller.

Dette er med til at gøre denne juicemaskine til noget helt særligt. Så er du på udkig efter noget helt specielt inden for slow juicere, så er det Sana Juicer by Omega du skal kigge efter.

Du kan bestille denne Juicer online hos Domotech.dk som er en af de forhandlere vi anbefaler når du skal bestille en ny juicemaskine til dit nye og sunde liv.

(Besøgt 852 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar