50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog

Forkæl dig selv med disse 4 ting, mens du juicer

Når du er på juicekur eller blot ønsker at erstatte et enkelt måltid med juice, så er der stadig måder du kan forkæle dig selv på.

Det er dog ikke nødvendigvis med mad eller andre drikke.

Der findes også andre måder hvorpå du kan forkæle dig selv og din krop.

Du har sikkert i forvejen travlt med både arbejde og alle andre daglige ting, som skal gøres i en travl hverdag.

Husk dog lige at stoppe op, så du kan få slappet af.

Her får du nemlig 4 ting, som du kan forkæle dig selv med, mens du nyder din juice kur.

1. Få en god omgang massage

Det kan gøre underværker for dig selv og din krop, når du forkæler dig selv med en solid omgang massage.

Du får nemlig løsnet godt op i kroppens muskler samtidig med at du mentalt kan afstresse og nyde den gode afslapning. 

Du får både løsnet muskler og spændinger, som opstår i din krop i løbet af en travl hverdag. Forestil dig hvordan det er over en længere periode.

Bare en enkelt time kan faktisk gavne dig, så du behøver hverken afsætte oceaner af tid eller kapital for at få en omgang massage.

Hvis du alligevel ikke er helt overbevist om at tage ud i byen for massage, så kan en massagepistol også være sagen for dig.

2. Afslapning med lænestol og læsning

Noget så simpelt som at læne dig tilbage og nyde en god og hyggelig bog kan være afstressende for dig.

Her kan du rigtig forkæle dig selv ved at gøre det ekstra hyggeligt. Tag et tæppe omkring dig, mens du nyder din juice og en god bog efter dit eget valg.

Ingen har sagt at du behøver at have en hel masse bøger stående på en hylde. Du kan også ganske simpelt investere i e-bøger, så alt befinder sig online.

Hvis du ikke er den helt store læser, så kan en lydbog også anbefales. Læn dig tilbage og lyt, mens indholdet bliver fortalt til dig. Pas nu på ikke at falde i søvn.

3. Prøv et infrarød tæppe

Det er måske ikke et koncept du har hørt om før, men faktisk findes der infrarød saunatæpper, hvor du kan opleve sauna effekten hjemme hos dig selv. Uden at direkte eje en sauna selvfølgelig.

Et infrarød saunatæppe fungerer ved at at benytte infrarød teknologi til at opvarme dig. Her får du altså mulighed for at nyde sauna effekten, uden at du behøver at forlade dit hjem.

Fordelene er blandt andet at kunne lindre smerter, øge cirkulationen i din krop og mindske betændelse. Der er dog ikke meget forskning omkring dette til at bevise det. Men det stopper dig ikke i at nyde varmen alligevel.

4. Nyd et spabad og slap af

Det kan være en god idé at komme lidt væk hjemmefra – også bare lige en enkelt dag.

På den måde kommer du lidt væk fra hverdagen og får oplevet noget andet.

Du kan eventuelt tage på et lille spaophold eller blot finde et sted, hvor der er mulighed for et spabad. Du kan eventuelt kigge i din lokale svømmehal eller andre svømmehaller indenfor køreafstand. 

Hvis du har god plads i hjemmet, kan et oppusteligt spabad måske være en god løsning for dig. Så kan du også nyde det, når det passer dig.

(Besøgt 11 gange, 1 besøg i dag)

Skriv en kommentar