50 juiceopskrifter som ebog
50 juiceopskrifter som ebog
  • Forside

Nem måde at skaffe frugt på

Du kender det sikkert. Det er en travl hverdag, men du vil stadig gerne nyde din juice.

Så hvad gør man? Jo, man køber frugt på nettet. Det er en nem måde at skaffe frugt på, fordi man ikke behøver at gå ned i butikken. Man kan sidde hjemme i sin stol og bestille frugt, og så bliver den leveret lige til døren.

Måder du kan skaffe frugt nemt

Der findes flere måder hvor du nemt kan få fat i frugt til din juice. Du kan gøre rigtig meget i den digitale verden. Dette gælder selvfølgelig også for grøntsager, som du også kan benytte i din juice.

Her kommer lige nogle gode råd til hvordan du kan anskaffe frugt nemt:

Continue Reading Ingen kommentarer

5 gaveidéer til personer der arbejder på at tabe sig

Det kan være rigtig hårdt at tabe sig og være på slankekur. Det er derfor utrolig flot, når man ser eksempler på folk, som forsøger at tabe sig og virkelig kæmper for at lægge deres livsstil om.

Udefra kan det virke enormt let lige at tage sig sammen og smide de overflødige kilo. Men faktum er, at det er alt andet end det. For madvaner kan skabe afhængighed, og det kræver masser af viljestyrke at kæmpe sig ud af disse. Det kan tage mange år, før en tidligere overvægtig kommer helt ud af de negative mønstre.

Hurtig slankekur

Hjælp andre med slankekuren

Fordi det er så svært, kan det nogle gange som familiemedlem, kæreste eller ven være rigtig svært at betragte kampen fra sidelinjen. Du vil rigtig gerne hjælpe og gøre noget, men det er begrænset, hvad du egentlig kan gøre – andet end selvfølgelig at rose og opmuntre.

Der er dog måder, hvorpå du indirekte kan støtte en slankekur. En af disse er ved at give gaver, som på en eller anden måde bidrager positivt til kampen og processen. Det kan du gøre i forbindelse med jul eller fødselsdag, men også bare for at vise, at du er stolt af vedkommende. Her kommer 5 forslag til sådanne gaver.

Continue Reading Ingen kommentarer

Venus Williams – Tennisstjernen der elsker juice

Hvis du er vild med juice, så har du og Venus Williams mere til fælles, end du tror. Den succesfulde tennisdarling, som står bag ikke mindre end 7 Grand Slam titler, er nemlig en stor fan af at eksperimentere med at lave super sunde juice. Det er noget, som hun blev introduceret for helt tilbage i barndommen.

I dag samarbejder hun blandt andet med den amerikanske juice-gigant, Jamba Juice, og hun er ikke ked af at dele sine personlige tips med andre juiceelskere. Læs videre for at finde ud af, hvordan Venus’ juice-passion startede, og hør hvad hendes ultimative yndlingsdrikke er!

Continue Reading Ingen kommentarer

Dejlig lys juice

Din opskrift til en lækker lys juice

Glemmer du også nogle gange at kigge efter de lidt simple ting? Vi tænker tit over, at vi skal have masser af farve og variation heraf. Men er det nu også altid sådan vi skal have det?

Faktisk kan noget så simpelt som en lys farve være ganske frisk. Det gælder også i din juice opskrift. Her får du opskriften på en forfriskende juice med en lys farve – God fornøjelse.

Continue Reading Ingen kommentarer

Udrensnings tips

Udrensnings tips til dig!

Udrensnings tips til genstart af din krop.

Forberedelse

Udrensnings tipsForbered din krop til en udrensning / afgiftning / genstart ved ganske enkelt at reducere dit indtag af koffein, alkohol, sukker, mejeriprodukter og hvede.

Forøg dit forbrug af frisk frugt og grøntsager, motion og søvn. Her er lidt udrensnings tips til dig.

Continue Reading Ingen kommentarer